Hirdetés

Napi büntetés: a nindzsákat evő dinoszaurusszá változó pap visszatér

|

Mindenki nyugodjon le, lesz folytatása a 2017-es év legfontosabb filmjének, a The VelociPastor 2 visszatér hozzánk, melengeti szívünket.

Hirdetés

Nem tudom mivel ártottam Asmodeusnak, de úgy tűnik, hogy a Sharknado korszak óta rám ragadtak a filmipar igazgyöngyeinek bejelentése. Mert miért is ne csinálnának lelkes filmművészek folytatásokat olyan korszakalkotó csodáknak, mint a The VelociPastor. A 2017-es év blockbusterje hamarosan filmsorozattá bővül a rendező legutóbbi tweetje szerint.

Hirdetés

Brendan Steere kirakott egy videót, ahol a The VelociPastor 2 forgatókönyvét nyomtatja lelkesen. A posztot a The VelociPastor hivatalos Twitter oldala is megosztotta.

Sem hivatalos alcímet, sem azt nem tudjuk, hogy a rendezőn kívül visszatér-e még valaki az eredeti stábból. Ha valakinek esetleg szerencsésen sikerült kitörölnie emlékeiből az első filmet, akkor most visszahozzuk a bűnös élvezetet életébe: egy papról volt szó, aki családi tragédiája után Kínába utazott, ahol aztán megkapta a dinoszaurusszá változás ősi hatalmát. Így egy nindzsákat evő szuperhős lett. Mi nem világos?

A rendező 2010-től kezdve próbálta összehozni a művet, de évekig tartott, amíg sikerült találnia valakit, aki finanszírozná a projektet. Az első trailer után úgy rárepült a cuccra az internet, hogy az Amazon kifutott a DVD-kből.

Még nem tudjuk, hogy mikor érkezik a folytatás, de érkezik. Örvendjünk, híveim!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)