Hirdetés

Venom 2 - Andy Serkis rendezheti a folytatást

|

Serkis a Twitteren jelentette be, hogy ő fog dolgozni a szimbióta és Eddie Brock következő kalandján.

Hirdetés

A stúdió ugyan hivatalosan még nem erősítette meg, de elég valószínű, hogy Andy Serkis nem csak viccből tette ki az alábbi tweetet. Serkist a legtöbben olyan szerepekből ismerhetitek, mint A Gyűrűk Ura Gollamja, a Star Wars: Az utolsó Jedik Snoke-ja, A majmok bolygója Caesarja, vagy éppen a Marvel mozik Ulysses Klaue-ja. 

Hirdetés

Serkis újabban azonban rendezőként is tevékenykedik, tavaly például egy saját Maugli adaptációt készített el. A jelek szerint pedig a Sony rá fogja bízni a Venom második részét is. Legalábbis erről árulkodik ez a bejegyzése: 

"Tényleg megtörténik. A szimbióta gazdára talált bennem, én pedig kész vagyok a menetre... Alig várom!"

The Hollywood Reporter értesülései szerint Serkis a napokban repült Los Angelesbe, hogy találkozzon a Sony illetékeseivel. Akkor még arról írtak, hogy ő csupán egy azon számos filmrendező között, akik közül épp válogat a stúdió. Nagyon úgy tűnik, hogy végül a Sony döntésre jutott, és nála kötött ki a film.

Ti örültök, ha tényleg ő készítheti el a Venom 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)