Hirdetés

Venom 2 - nem csak Tom Hardy tér vissza

|

A folytatáshoz csatlakozó Michelle Williams szeretné, ha karaktere több időt kapna a vásznon.

Hirdetés

Felgyorsultak a dolgok a Venom második részével kapcsolatban. Eleinte még csak annyi volt biztos, hogy Tom Hardy visszatér a főszerepben, pár napja azonban kiderült, hogy Andy Serkis lesz a rendező, a forgatókönyvbe pedig a színész is besegít. De nem Hardy lesz az egyetlen ismerős arc a folytatásban.

Hirdetés

Michelle Williams a Yahoo-nak adott interjújában árulta el, hogy bizony az ő karaktere, Anne Weying is szerepelni fog a Venom következő részében és szeretné, ha több időt kapna She-Venomként. Ha emlékeztek még, az első filmben ő is kapcsolatba került a szimbiótával (az alábbi képen), amely Anne-nek köszönhetően kerülhetett vissza kedvenc gazdatestéhez, Eddie Brockhoz. 

Williams azt is elmondta, hogy hatalmas rajongója Andy Serkisnek és már nagyon izgatottan várja, hogy tanulhasson tőle, vele dolgozhasson. A Sony Pictures tervei szerint 2020. október 2-án láthatjuk majd, hogy az új rendező mit tudott kihozni a Venom koncepciójából. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)