Hirdetés

Venom 2 - Tom Hardy biztosan visszatér

|

A producer szerint nincs senki, aki tökéletesebb lenne Eddie Brock szerepére.

Hirdetés

Az első Venom mozi kifejezetten szépen hozott a konyhára, a Sony több mint 855 millió dollárt kaszált vele, így várható volt, hogy folytatódik majd a kaland. Már csak azért is, mert a film végén elég ügyesen felvezették a második rész egyik karakterét.

Hirdetés

Most a film producere, Amy Pascal egy interjúban beszélt a karakterről:

Annyit mondhatok, hogy Tom Hardy vissza fog térni, hogy olyan fantasztikusan eljátssza a karaktert, ahogy senki más nem lenne rá képes.

Pascal szerint a siker részben a színésznek, részben pedig annak köszönhető, hogy a Sony remek munkát végzett azzal, hogy egy saját világot teremtsenek a Venom moziknak. Egyelőre nem tudjuk, mikor kezdődnek a második rész munkálatai, de szeretettel várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)