Hirdetés

Megvan, hogy mikortól forgatják a Venom filmet

|

A Sony mielőbb tető alá akarja hozni a saját Pókember franchise-át, amely lényegében spin-offokból áll majd, hiszen a hálószövőt hosszú időre átpasszolták a Marvelhez. A legelső projekt a Tom Hardy nevével fémjelzett Venom lesz.

Hirdetés

Ha engem kérdeztek, a lehető legjobb dolog, amit a Sony tett, hogy a Tom Holland-féle Pókembert átengedte a Marvelnek, hogy Kevin Feige-ék építgethessék vele a saját univerzumukat, ugyanis A csodálatos Pókember 3 után a Sony látványosan nem tudott mit kezdeni a kezében lévő kinccsel, még Andrew Garfieldot is szélnek eresztették (pedig ő tényleg hozta a képregényes Peter Parkert tokkal-vonóval). Miközben Pókember lubickol a Marvelnél, a Sony sem szeretné hanyagolni a képregényes vonalat, ezért egészen különleges módot választott: olyan Pókember spin-offokat készít, amiben elviekben nincs benne a közkedvelt hálóhintázó. 

Hirdetés

A legelső ilyen projekt az önálló Venom mozi lesz Tom Hardy főszereplésével és Ruben Fleischer (Zombieland) rendezésében. Az Omega Underground információi alapján a forgatási munkálatok szeptember elsején kezdődhetnek meg Atlantában, Georgiában és New Yorkban (a dolog pikantériája, hogy a Pókember: Hazatérés stábja szintén dolgozott Atlantában és New Yorkban). Tekintve, hogy a film a jelenlegi tervek szerint 2018. október 5-én mutatkozik be világszerte, ez reálisnak is tűnik. Van azonban néhány égető kérdés.

Eddie Brock, vagyis Venom ugyanúgy otthonának tartja New Yorkot, mint Pókember, amely megmagyarázza, hogy miért forgat majd ott a Sony, viszont ha így van, akkor milyen indokot találnak majd rá a filmben, hogy a hős nincs ott? És hogyan fog Eddie átalakulni Venommá Pókember nélkül, mikor a történetük szorosan összekapcsolódik a képregényekben? Sok mesélni valója lesz a készítőknek, a rajongók pedig szeretnék, ha azok a válaszok logikusak lennének. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)