Hirdetés

Vér nem, de könnyek még folyhatnak: új traileren a Squid Game: The Challenge

|

A világ kedvenc koreai drámájának nyomán készült a Squid Game: The Challenge valóságshow, ahol az életeddel nem kell ugyan játszanod, de tét attól még magas.

Hirdetés

A 2021-es Squid Game a megfelelő időben volt a megfelelő helyen. A koreai dráma a Netflix egyik legsikeresebb megjelenése volt, így bár az alkotója nem tervezett belőle folytatást, egy új évadot még mindenképpen kapni fog. Amíg az befut, marad nekünk a Squid Game: The Challenge.

Az eredeti széria élet-halál játékaira épülő valóságshow nyilván szolidabb köntösben prezentálja a battle royale életérzést, bár a hírek szerint a forgatáson azért elég komoly fizikai és mentális kihívásoknak voltak kitéve a versenyzők, amiből kisebb botrány is lett. Ennek ellenére, vagy éppen pont ezért egyre nagyobb az érdeklődés a reality vetélkedő iránt. A tét pedig magas, hiszen a végső győztes 4,56 millió dollárt vihet haza.

Hirdetés

A Netflix a napokban kipakolt egy új trailert, amin keresztül megismerkedhetünk egyes játékosokkal, a versenyszámokkal és láthatunk egy-egy jelenetet a versengésből. Ha vér nem is folyt, a 4,56 millióért folyó versenyben azért szem nem maradt szárazon.

A Squid Game: The Challange november 22-én kerül majd fel a Netflix kínálatába. Ti tesztek majd vele egy próbát?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)