Hirdetés

Vérben tocsogó fotók engednek bepillantást a The Boys 4. évadába

|

Továbbra sem finomkodik majd a látvánnyal az Amazon Prime Video sorozata.

Hirdetés

Három sikeres szezon után nem lehetett kérdés, hogy egy negyedik évaddal is visszatér az Amazon Prime Video sötét szuperhősszatírája, a 2019 óta futó The Boys. A Garth Ennis és Darick Robertson azonos című képregényén alapuló széria folytatása ugyan továbbra sem kapott megjelenési dátumot, de már közel lehet a forgatás vége.

A sorozat sztárja, a Homelandert alakító Antony Starr ugyanis nemrég az Instagramon harangozta be, hogy számára már befejeződtek a torontói munkálatok, egyúttal gratulálva a stáb tagjainak. Ezzel azonban még nem ért a közlendői végére, nem sokkal később ugyanis egy ütős fotóalbummal jelentkezett.

Hirdetés

Az öt képből álló galériában a színész vérben tocsogó sminkben mered, grimaszol és vigyorog a szemlélőre, Starr pedig két elgondolkodtató kérdést is fűzött a második évad emlékezetes 8. epizódját idéző képekhez: a történelem ismétli önmagát? Ha igen, miért?

Ha nem lenne elég egyértelmű, hogy a fotók kapcsolatba hozhatók a The Boys készülő szezonjával, időközben a sorozat hivatalos Twitter-fiókja is átvette az egyik képet azzal a felirattal, hogy ez csak egy újabb nap a széria sztorijában központi szerepet betöltő Vought American vállalat főhadiszállásán.

Az persze nem meglepő, hogy a folytatásban is bőséggel folyik majd a vér, hiszen a korábbi évadok egyre magasabb szinten űzték a trancsírozást, januárban pedig egy vizuális effektekért felelős stábtag nyilatkozott úgy, hogy a negyedik felvonás forgatásán látta a legundorítóbb dolgot, amivel valaha találkozott a szakmában.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)