Hirdetés

Véres, drámai előzetes érkezett az Invincible 2. évadának folytatásához

|

Marknak és barátainak nem lesz könnyű az élet a továbbiakban sem.

Hirdetés

Az Amazon valami rejtélyes oknál fogva két részre bontotta az Invincible, avagy a Legyőzhetetlen 2. évadát. Az első négy epizódot már tavaly novemberben megnézhettük, ám a következő négyre várnunk kell - ráadásul nem is egyszerre teszik közzé őket a Prime Videón, hetente kapunk egy-egy újat. 

A március 14-én visszatérő sorozathoz korábban érkezett egy rövid kedvcsináló, ám most megjött a teljes hosszúságú, közel kétperces trailer is, ami vázolja, mennyire nem kényelmes most az élet a Galaxisban. A hivatalos leírás szerint "Mark visszamegy az iskolába, elolvassa apja könyveit, és semmi rossz nem történik se vele, se a családjával." Ez nyilvánvaló hazugság.

Hirdetés

Ömlik majd a vér, szakadnak a végtagok, alakul a buli. Mark és Omni-Man egyaránt kihívásokkal néznek szembe, felbukkan a rejtélyes Angstrom Levy, lesznek halálozások és más drámai pillanatok. Várjuk.

Az Invincible 2. évadának első négy része már elérhető az Amazon Prime Videón, a többi pedig március 14. és április 4 között jelenik meg, hetente egy.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)