Hirdetés

Veronica Mars - már előzetes is van az összekalapozott filmhez

|

Feliratos előzetessel hallat magáról a Veronica Mars mozi, amely rendhagyó módon közösségi kalapozással valósulhatott meg.

Hirdetés

A Kickstarter-láz elérte a filmipart is, hiszen az egyik népszerű sorozat, a Veronica Mars megfilmesítését a közönség finanszírozta a készítőknek, méghozzá egy elképesztően sikeres (egy nap alatt összejött a kitűzött összeg, majd a háromszorosa is) villámkampány során. A végeredmény hamarosan a mozikba kerül, ám előtte még nézzük meg a legújabb feliratos előzetesét.

A három évadot megélt Veronica Mars sorozat címszereplője (Kristen Bell) egy olyan középiskolás lány, aki a tinédzserek gondjai mellett besegít az édesapja nyomozóirodájába is. A filmváltozat hosszú szünet után hozza vissza hősünket, de azért így is elég érdekes lehet ez:

Mellesleg Rob Thomas rendező még a Comic-Con 2013 alatt azt nyilatkozta, hogy ha sikeres lesz az adaptáció, akkor akár franchise is lehet az ötletből, szóval sok múlik a külföldön 2014. március 14-én bemutatkozó Veronica Mars sikerén. Ti mit gondoltok, érdemes lesz folytatni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)