Hirdetés

Videón, ahogy a Póknőt játszó Sydney Sweeney-t megharapja egy pók egy másik film forgatásán

|

Először színésztársai is azt hitték, hogy csak alakít, de aztán hamar kapcsoltak.

Hirdetés

Az Eufóriával széles körben ismertté vált Sydney Sweeney most az egyik legfelkapottabb, legtöbbet foglalkoztatott színésznő Hollywoodban: a közelmúltban játszott A szolgálólány meséjében, A Fehér Lótuszban, és jelenleg öt projektje van készülőben.

Ezek egyike a Madame Web, amiben az egyik Póknőt, Julia Carpentert fogja alakítani, ám előbb még az Imádlak utálni (Anyone But You) kerül mozikba, aminek forgatásán pont megmarta egy pók.

A jelenetben, amit Ausztráliában vettek fel, egy "kiképzett" vadászpóknak kellett volna felmásznia a karján, miközben ő sikoltozik, de az állat úgy döntött, beleharap Sweeney karjába.

Hirdetés

Mivel a szerepe szerint is pánikolnia kellett volna, a filmesek nem kapcsoltak azonnal, de amikor azt kiabálta, hogy "tényleg megharapott", gyorsan a segítségére siettek. Szerencsére a vadászpók csípése alapvetően nem igényel beavatkozást, nem veszélyes az emberre. A stáb orvosa a jegyzőkönyvbe azt írta:

"Sydney Sweeney-t megharapta egy pók, most már Póknő."

És ekkor még nem is tudta, hogy Sweeney szerepet kapott a Madame Webben.

Az incidens felvétele 6:50 körül látható az alábbi videóban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)