Hirdetés

Vikingek: Valhalla előzetest villantott a Netflix

|

A Vikingeknek vége, de érkezik a helyére a skandináv hódítók új nemzedékét bemutató Valhalla spin-off.

Hirdetés

Többnek tűnik egy egyszerű, viszonylag hamar lecsengő divathullámnál a tévéképernyőket és a monitorokat kitartóan ostromló vikingreneszánsz, hiszen egyelőre semmi sem utal arra, hogy alábbhagyott volna az érdeklődés a tenger felől érkező északi fosztogatók kalandjai iránt.

Miként biztosak lehetünk abban, hogy nem az Assassin's Creed Valhalla és a Valheim lesznek a témába vágó videojátékok közül az utolsók, úgy arra is mérget vehetünk, hogy nem maradunk vikinges néznivaló nélkül az elkövetkező években sem.

Hirdetés

Egyrészt előreláthatóan 2022-ben mutatkozik be a History Channel-féle Vikingek mellett némileg a háttérbe szorult a Magyarországon forgatott The Last Kingdom ötödik és egyben utolsó évada (a széria alapját a Sharpe-könyvekről is ismert Bernard Cornwell regényfolyama képezi), másfelől pedig szintén a Netflixen láthatjuk majd a Vikingek spin-offját is, amelynek első trailerét a TUDUM rajongói esemény keretében mutatta meg a streamszolgáltató.

A Vikingek: Valhalla Ragnar Lothbrok és fiai helyett más híres északiakra fókuszál, köztük Leif Eriksonra (Sam Corlett alakításában), aki történészek szerint az első európai volt, aki eljutott Amerikába úgy ötszáz évvel Kolumbusz előtt. Az apja érdemei sem csekélyebbek, ugyanis a Vörös Erik néven ismert Erik Thorvaldsson alapította meg az első állandó települést Grönlandon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)