Hirdetés

Vin Diesel is szerepelhet az Avatar folytatásban?

|

James Cameron keményen dolgozik azon, hogy az Avatar filmből egy valódi franchise szülessen, ehhez pedig sok tehetséges színészre lesz szüksége.

Hirdetés

Több mint egy évtizeddel a James Cameron első Avatárja után most már tényleg úgy tűnik, hogy a jön a folytatás. A rendező keményen dolgozik a második, harmadik és sokadik epizódon, és amíg Cameron a fejét a forgatókönyvekbe és kameralencsékbe temette, addig a várakozó rajongók izgatottan spekulálnak.

A folytatást érintő számtalan találgatásban ott van az is, hogy Vin Diesel vajon szerepet kap-e, és ha igen, akkor hogyan.

Hirdetés

A színész még 2019-ben kezdett utalgatni arra, hogy része lesz a projektben, de a mai napig nem erősítette meg a dolgot. Ez sajnos ma sem történt meg, de az MTV Newsnak adott interjújában tovább borzolta a várakozó rajongók idegeit.

"Töltöttem egy kis időt Jamesszel, de még nem forgattunk semmit. Imádom azt az embert. Imádon James Cameront, és rajongok ezért a szériáért, és annyit elárulhatok, hogy fogunk együtt dolgozni."

Ez a kijelentés egy hajszálnyira van egy hivatalos megerősítéstől. Reméljük, hogy már nem kell sokat várnunk konkrétumokra, mert a meglehetősen jól kinéző játék után azért egy új Avatár filmet is megnéznénk már.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)