Hirdetés

Vissza a jövőbe - na de mennyivel unalmasabb az igazi 2015?

|

Már csak pár óra és befut Marty McFly, de szegény közel sem fog annyira meglepődni, mint anno a filmvásznon.

Hirdetés

Ha Marty holnap esetleg felbukkanna valahol, akkor ne lepődjetek meg, csupán annyit jelent a dolog, hogy az időutazás valóban működik. Legalább annyira, mint a Vissza a jövőbe íróinak képzelőereje.

A Vissza a jövőbe második részében egészen pontosan holnap délután 4:29-kor érkezik majd meg Doki és Marty, a film forgatókönyvét író Robert Zemeckis és Bob Gale azonban sokkal izgalmasabbnak képzelték el az idei évet, mint ahová végül ejutottunk. Bár nem szeretném elkiabálni a dolgot, hiszen "ki tudja mit hoz a holnap", de elég valószínűtlen, hogy reggel légdeszkával mennék dolgozni.

A helyzet azért nem olyan rossz, mert ha nem is minden háztartásban, de már van ujjlenyomattal működtetett ajtó és ha nagyon akarnánk, a kutyát is levihetné sétálni egy drón. A cipőnk még nem fűzi be önmagát, de hát annyi baj legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)