Hirdetés

Vissza a jövőbe - két különböző cipővel is készült a Nike

|

Bár a Vissza a jövőbe 2-ben látott Nike Mag megjelenésére még mindig várnunk kell, egy másik, a filmekhez kapcsolódó cipőt már most piacra dobott a gyártó.

Hirdetés

Mikor tegnap vettük sorra, mi minden valósult meg a Vissza a jövőbe 2-ben látott 2015-ből, a Nike még nem árulta el, mik a terveik a jeles nap kapcsán. Október 21-én magyar idő szerint este viszont küldtek egy nyílt levelet Michael J. Foxnak, amiből kiderült, hogy készül a filmben is látott Nike Mag.

A 2011-ben készült változattal ellentétben ez a verzió nem csupán világítani fog majd, hanem a filmben látottakhoz hasonlóan automatikusan meghúzza a cipőben található fűzőket, amikor erre van szükségünk. Az első elkészült párt már el is küldték a színésznek, aki ma hordani is fogja a cipőt, amikor ellátogat a Jimmy Kimmel Live!-ba. Ezen kívül is gyártanak majd valamennyit a Nike Mag-ből, amiket a 2011-es akcióhoz hasonlóan Michael J. Fox, a Parkinson-kór ellenszerének kutatását támogató alapítványának támogatására árvereznek el, viszont erről részleteket csak jövő tavasszal tudhatunk meg.

De van egy olyan modell, amit már most is megvásárolhatunk: a múltbéli Marty által viselt Nike Bruin felújított változata elérhető, bár csak a NikeLab üzletekben, amikből összesen hat van a világon. Ezen a közismert logón kívül semmilyen márkajelzés nincs, ugyanis így szerepeltek a csukák a filmben is. A vásznon látott, lelakott pár cipő egyébként Michael J. Fox sajátja volt, és azért kerültek be Marty McFly ruhatárába, mert az eredetileg neki szánt cipőt elfelejtették kivinni a forgatás helyszínére. Így Zemeckis úgy döntött, hogy nem várnak az eredetileg beszerzett kellékre, hanem Fox cipőjéről leszedik a Nike-feliratokat, és azt használják majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)