Hirdetés

Visszahozhatja az MCU az egyik legemlékezetesebb gonosztevőjét

|

Erről pedig nem más, mint magát a karaktert megformáló színész adott hírt.

Hirdetés

Bizakodásra okot adó hírekről számolhattunk be a minap, ugyanis Jeremy Renner, a Marvel filmes univerzumában 2012 óta Sólyomszemet megformáló színész egy interjúban arról beszélt, hogy balesete után már az MCU-s visszatérésére is készen áll. Persze ez ügyben egyelőre még a stúdiónál pattog a labda, ahogy Josh Brolin esetében is, aki a Marvel univerzum egyik legemlékezetesebb gonosztevőjét alakította.

Nem másról van szó, mint Thanosról, akinek visszatérése egy nemrégiben Brolinnal készített interjú kapcsán került elő, melyben a színész kifejezetten bizakodóan nyilatkozott ennek lehetőségével kapcsolatban.

Egészen pontosan azt mondta:

"Úgy hallottam, mintha azt csiripelték volna a madarak, hogy vissza fogják hozni őt."

Majd viccesen hozzátette:

"De amúgy azt sem tudtam, hogy ő volt a legtöbbször kinyírt Marvel-gonosz. Minden nap tanulok valami újat."

Hirdetés

Bár a 2019-es Bosszúállók: Végjáték Thanos vereségével zárult, Brolin a Mi lenne, ha...? című animációs sorozatban azóta már visszatért a szerephez, itt viszont csak a hangját kölcsönözte a gonosztevő különböző változatainak. Persze nem tudni, hogy pontosan mik a Marvel tervei, de az már korábban is felröppent, hogy a stúdió feltámasztaná az elhunyt karaktereit, ezzel próbálva életet lehelni a mostanra már jócskán megfáradt MCU-ba. Meglátjuk, hogy végül ebből lesz-e valami.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)