Hirdetés

Visszatér a Gyilkos elmék sorozat

|

A Paramount+ néhány ismert és kedvelt arccal szeretné becsábítani a rajongókat.

Hirdetés

2005 óta 15 évadon keresztül követhették a nézők az FBI viselkedéselemző egységének ügyeit, ám 2020-ban elbúcsúzott a Gyilkos elmék sorozat. A streamingháborúnak köszönhetően azonban visszatérhetnek a rajongók kedvencei, miután a Paramount+ lehetőséget látott benne.

Már tavaly is érkezett arról jelentés, hogy a szolgáltató egy limitált széria erejéig visszahozza a kedvelt bűnügyi sorozatot régi és új karaktereket egyaránt felvonultatva, hasonlóan a CSI: A helyszínelők feltámasztásához, majd idén februárban a platform eredeti tartalmakért felelős elnöke, Nicole Clemens megerősítette, hogy dolgoznak a projekten. 

Hirdetés

Most a TVLine számolt be róla, hogy a Gyilkos elmék tízepizódos feltámasztását berendelte a Paramount+, amit a David Rossit alakító Joe Mantegna twitteres posztja is megerősített:

Hogy a sztori miről fog szólni, azt még nem tudni, de a jelenlegi információk alapján Mantegnán kívül vissza fog térni Paget Brewster (Emily Prentiss), Kirsten Vangsness (Penelope Garcia), Adam Rodriguez (Luke Alvez), Aisha Tyler (Dr. Tara Lewis) és A.J. Cook (Jennifer Jareau) is. Daniel Henney-re (Matt Simmons) és Matthew Gray Gublerre (Dr. Spencer Reid) azonban nem számíthatunk. 

A sorozatért Erica Messer showrunner és executive producer felel, aki a Gyilkos elmék mellett olyan szériákon dolgozott, mint az Alias, a Bűbájos boszorkák és A narancsvidék. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)