Hirdetés

Visszatér a Szökés!

|

Mindannyiunk kedvenc sorozata, a Prison Break (vagy ahogy itthon futott, a Szökés) hamarosan visszatérhet a képernyőkre, a Fox ugyanis már elkezdte a folytatás munkálatait.

Hirdetés

A lakótársam épp a napokban kezdte el újranézni a 10 évvel (Jézus Mária, hogy repül az idő) ezelőtt induló sorozatot, amire anno mindenki rá volt függve, mint valami rossz party-drogra. A lélegzetelállító korai évadok után sokak szerint kicsit elfáradt a sorozat, de a Fox most mindent megtesz annak érdekében, hogy újraélessze.

Wentworth Miller és Dominic Purcell már ott is vannak a stábban, ami ugye azért érdekes mert a sorozatot lezáró The Final Break filmben előbbitől már könnyes búcsút vettünk. A csatorna szerint ez nem probléma, az író Paul Scheuring ugyanis valószínűleg részben vagy egészben figyelmen kívül hagyja majd ezt az epizódot.

Nem próbálják csak úgy kitörölni az emberek emlékezetéből ezt a részt, de Scheuring elvileg logikus és hihető magyarázattal állt elő azt illetően, hogy miért is térnek vissza a karakterek. A történet jó pár évvel az eredeti események után játszódna, visszatér majd pár fontos szereplő, és megválaszolnak olyan kérdéseket, amelyeket nyitva hagytak legutóbb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)