Hirdetés

Visszatérhet az HBO vámpíros sorozata, a True Blood

|

Az HBO elkezdett dolgozni korábbi szériájának újragondolásán.

Hirdetés

Nálunk True Blood - Inni és élni hagyni címmel futott Alan Ball sorozata, amelynek alapjául Charlaine Harris könyvszériája, a The Southern Vampire Mysteries szolgált. A hét évadon át húzódó sztori középpontjában egy Sookie Stackhouse (Anna Paquin) nevű pincérnő állt, aki telepatikus képességekkel bír és beleszeret egy vámpírba, Bill Comptonba (Stephen Moyer).

Az HBO saját gyártású szériája 2008 és 2014 között futott, tehát csak hat éve ért véget, azonban a csatorna máris elérkezettnek látta az időt, hogy kezdjen valamit a koncepcióval. 

Hirdetés

A Varietynek több forrás is megerősítette, hogy a cég elkezdett dolgozni a True Blood rebootján, és bár egyelőre még a korai fázisban tart a projekt, már megvan a stáb is: Roberto Aguirre-Sacasa (Carrie, Glee, Sabrina hátborzongató kalandjai, Riverdale) és Jami O'Brien (Hell on Wheels, NOS4A2, Fear the Walking Dead) fogják írni a forgatókönyvet és producerekként is beszállnak, míg az eredeti sorozat atyja, Alan Ball executive producerként segíti a munkálatokat. 

A szereplőgárdáról egyelőre nincs hír. Ti örültök a rebootnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)