Hirdetés

Volt egy szexjelenet, amit végül kivágtak az Alien 3-ból

|

A jelenet aztán végül teljesen kimaradt A végső megoldás: Halál című filmből.

Hirdetés

Míg az első két Alien filmet kis túlzással mindenki szerette, a harmadik felvonás, vagyis az 1992-es A végső megoldás: Halál már jóval kevesebb néző tetszését nyerte el. A 114 perc moziverzió után azonban megkaptuk a 144 perces rendezői változatot is a filmből, fél óra pedig pont elég volt ahhoz, hogy kategóriákkal jobb filmmé varázsolja az Alien 3-at (bocsánat, Alien³-at).

Már ebből is érezhető, hogy a vágók nem finomkodtak, ha az ollóik csattogtatásáról volt szó, és ennek a tevékeny munkának esett áldozatául végül a főhősnő, Ellen Ripley és a Fiorina 161 bolygó börtönének orvosa, Jonathan Clemens közös szexjelenete is.

Hirdetés

Bizony, az eredeti tervek szerint Sigourney Weaver és Charles Dance karakterei egymásnak estek volna a filmben úgy, hogy mindezt a néző is láthassa. Minderre végül csak a kamerákon kívül került sor (mármint a mozi világában). 

David Fincher filmjéből egyébként tényleg egy halom más jelenetet is töröltek, és közülük nem kevés elég izgalmasnak tűnt. Ezekről részletesen itt olvashattok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)