Hirdetés

Ha Wakandának lenne focicsapata, ilyen mezben játszanának a VB-n

|

Egy rajongó megálmodta a tökéletes mezt a fiktív afrikai országnak.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben minden a labdarúgó világbajnokság körül forgott, és ez a következő két hétben még így is marad. Nemcsak a gamerek közt akadnak sokan, akiket érdekel a labdakergetés, a mozirajongókat is foglalkoztatja a dolog (olyannyira, hogy A Hangya és a Darázs premierjét el is tolta miatta a Disney).

Hirdetés

A filmekből és képregényekből elég sokat megtudtunk Wakandáról, az viszont nem derült ki, hogy van-e például focicsapata az országnak. Egy rajongó most elképzelte, hogy ha rúgnák a high-tech bőrt, azt milyen szerelésben tennék. Rögtön két változatban is elkészült a dolog, az első nyilvánvalóan T'Challa páncélja alapján, a második pedig a híres őrsége, a Dora Milaje szerelése alapján. 

Csak azt sajnálom, hogy ez nem a Disney-nek jutott eszébe és nem adtak ki hivatalos mezeket a vb idejére, tuti lett volna egy csomó rajongók, akik ebben mennek ki a meccsre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)