Hirdetés

Itthon hamarabb kerülhet mozikba a Warcraft film

|

A Warcraft film premierjéig még több mint fél év hátra van, a legfrissebb hírek szerint azonban itthon hamarabb kezdik el vetíteni a dolgot, mint a világ számos pontján. Nem is kevéssel.

Hirdetés

A Warcraft film premierjével kapcsolatban eddig csak annyi volt biztos, hogy 2016 júniusában érkezik, a magyar forgalmazó azonban most megcsavarta a dolgot, ráadásul nyilvánosságra hozták azt a címet is, amivel a mozikban találkozhatunk majd.

A magyar forgalmazó UIP-Dunafilm sajtóközleményéből megtudtuk, hogy hazánkban a filmadaptáció Warcraft: A kezdetek címmel kerül majd a mozikba. Mi beértük volna a Warcrafttal is, de tekintve, hogy Duncan Jones már most trilógiában gondolkozik, érthető, hogy alcímet is adta 2016 egyik legjobban várt filmjének.

A sajtóközlemény legérdekesebb része azonban nem ez, hanem a premier dátuma, amely meglepő módon nemhogy nem egyezik meg a nemzetközi premierrel, hanem meg is előzi azt. Ha a sajtóközleményben olvasható "Warcraft (10 June 2016) - Warcraft: A kezdetek, 2016. május" sor csak elírás lett volna, az valószínűleg feltűnt volna valakinek, úgyhogy kíváncsian várjuk, mi sül majd ki a dologból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)