Hirdetés

Warcraft film - jön az első előzetes, itt egy új plakát

|

A Legendary Pictures egy plakát kíséretében bejelentette, mikor láthatjuk a Warcraft film első előzetesét.

Hirdetés

Reméljük senki nem felejtette el, hogy a hétvégén BlizzCon lesz, amit a videojátékos bejelentések, az esport versenyek és a Linkin Park fellépése mellett a Warcraft film miatt is érdemes figyelni.

November 6-án kerül fel a netre a jövőre debütáló film első trailere, ami várhatóan megegyezik majd a Comic-Conon vetített videóval. A mozi hivatalos Twitter csatornáján ezen kívül nem árultak el semmit róla, viszont feltették az alábbi plakátot. Ez is valami.

November 6-án tehát nézzétek a GSO-t, ahogy felkerül a videó, közzétesszük, és reménykedjetek velünk együtt, hogy nem az éjfél utáni-hajnali órákban, hanem még korábban lövik fel.

A Warcraft filmet itthon májustól vetítik a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)