Hirdetés

A Warcraft mozi rendezőjének lennének ötletei a Zöld Lámpás filmhez

|

Duncan Jones nem akar szuperhősös filmet készíteni, de rövid üzenetekben mesélte el, hogy szerinte milyen is lenne egy jó Zöld Lámpás koncepció.

Hirdetés

Akár tetszik nekünk, akár nem a Warner Bros. zakatol tovább a DC hype-vonattal, és hozza sorra az új filmeket. A Green Lantern Corps film munkálatai is kezdenek komolyodni, ami felkeltette Duncan Jones figyelmét is.

A Warcraft film rendezője egyébként meglehetősen el van foglalva a Mute című film forgatásával, de a Twitteren ötletelni szerencsére mindig van ideje. Ezúttal Green Lanternt vette elő, meglehetősen egyedi kreatív lökettel.

"A Zöld Lámpásnak egy egyszerű fazonról kellene szólnia, akinek kreatív ötletekkel kell előállnia a gyűrű használatához. Az erejét nem egy aksival kellene limitálnia, hanem az ötletnek/tárgynak kellene mindig egyedinek kell lennie, amit megteremt. Mindig is idegesített picit az egész sztori mechanikája. Egy gyűrű, ami bármit meg tud alkotni, és neked gondot okoz megnyerni vele egy harcot? Ne már!"

Duncan szerint az lenne az igazán érdekes, ha a gyűrűvel manifesztált fegyvert/tárgyat a csak egyszer lehetne használni, így a képzelőerő is egyre komolyabb kihívások elé állítani hősünket. Sőt, egyenesen lehülyézte Zöld Lámpást, mert az nem képes igazán kihasználni egy szinte korlátlan hatalmat.

A rendező hozzátette, hogy soha nem rendezne szuperhősös filmet. Az egyetlen kivétel egy Dr. Manhattan anyag lenne, ami sötét lezárással végződne.

Ti mit gondoltok, milyen lenne egy jó Green Lantern Corps?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)