Hirdetés

Döntött a Warner Bros. a The Batman és a Mátrix 4 sorsáról

|

Miközben sorra jelentették be a filmstúdiók, hogy mely produkciók forgatása szünetel, a Warner megpróbált a végsőkig kitartani.

Hirdetés

Miután Donald Trump elnök kihirdette az országos szükségállapotot, egymás sarkát taposva siettek a filmstúdiók közleményt kiadni, melyben arról értesítették a nagyérdeműt, hogy az épp forgó produkciókat elővigyázatosságból leállítják, mozifilmeket és tévésorozatokat vegyesen. Egyedül a Warner Bros. hezitált, sőt a stúdió háza tájáról érkezett első hírek még arról szóltak, hogy minden megy tovább terv szerint. Most mégis úgy tűnik, hogy döntésre szánta magát a Warner Bros. vezetősége.

Hirdetés

A Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Colin Farrell, Jeffrey Wirght és Andy Serkis szereplésével készülő The Batman munkálatait két hétre felfüggesztik. A stáb egészen mostanáig egy londoni stúdióban dolgozott, amit liverpooli külső helyszínen zajló forgatás követett volna, nos ez utóbbit halasztották el. Arról pedig egyelőre nincs szó, hogy ez a késlekedés bármilyen hatással lenne a 2021. június 25-ére tervezett premier időpontjára.

Nem változik ellenben a Mátrix 4 menetrendje, a produkció nemrég költözött át San Franciscóból Berlinbe, ahol egy stúdióban folytatódik a munka. A stúdió szerint ott minden feltétel adott ahhoz, hogy biztonságban tudják a stábtagokat. Két további film kapcsán még nem ismertek a Warner Bros. tervei: hétfőn kezdődne a Legendás állatok 3 forgatása, míg Los Angelesben a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt szünetel a King Richard (életrajzi film Serena és Venus Williams apjáról, Will Smithszel a főszerepben).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)