Hirdetés

Watch Dogs film - Tom Cruise lehet a főszereplő?

|

A Ubisoft egy online kérdőívben a Watch Dogs filmmel kapcsolatban kéri ki a rajongók véleményét.

Hirdetés

A Watch Dogs filmről nem most hallunk először, tavaly már csiripeltek ezt-azt a madarak, idén pedig a Ubisoft Motion Pictures tervei között is megjelent Aiden Pearce, a mester-hacker története.

Az online kérdőívben olyan színészek szerepelnek, mint Tobey Maguire, Henry Cavill, Ryan Gosling, Paul Walker, Tom Cruise, Clive Owen, Robert Downey Jr., Andrew Garfield, Brad Pitt, és Edward Norton. Jelen állás szerint a legtöbben (32%) Tom Cruise-nak örülnének, második helyen (21%) Edward Norton, harmadikon (20%) Robert Downey Jr. áll.

Egyelőre nem tudni, mi a Ubisoft szándéka a kérdőívvel, de mindenképp érdemes eljátszani a gondolattal, ki lehetne a Watch Dogs film főhőse. Tom Cruise idén töltötte be 51. életévét, de legújabb szerepeit elnézve van még benne kraft bőven, szóval nem is lehetetlen, hogy Aiden Pearce-ként ugráljon az alternatív Chicago-ban. Ti mit gondoltok?

A Watch Dogs megjelenése november 22-én esedékes PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, valamint később újgenerációs konzolokra is, magyar felirattal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)