Hirdetés

Jövőre érkezik az HBO által jegyzett Watchmen sorozat

|

A jelek szerint bejött az ötlet a vállalatnak, így pedig hamarosan már láthatjuk is az alkotást.

Hirdetés

Eddig sem volt titok, hogy készül egy Watchmen sorozat az HBO háza táján, és azt is tudtuk, hogy többek között a LOST-on is dolgozó Damon Lindelof felel majd a projektért. Azonban most már biztos, hogy jön a széria, és néhány érdekes részletet is megtudtunk.

Hirdetés

Az HBO illetékesei megnézték a pilot epizódot és a látottak alapján úgy döntöttek, hogy berendelik a teljes Watchmen sorozatot, ami a tervek szerint 2019-ben debütálhat, és nem egy szimpla adaptáció lesz, ugyanis néhány vadonatúj ötlettel is találkozhatunk majd.

Emellett az is kiderült, hogy többek között Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, illetve Louis Gossett Jr. is szerepel majd az alkotásban, de az egyelőre még titok, hogy pontosan milyen szerepet játszanak majd el a színészek.

Ti nézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)