Hirdetés

Werkfilm mutatja be, hogyan készült a Vaják első évada

|

A Netflix megengedi, hogy bekukkantsunk kicsit a Vaják kulisszái mögé, werkfilmet tettek közzé a sorozat első évada kapcsán.

Hirdetés

Nemrég Henry Cavill már a Vaják sorozat forgatásáról posztolt, de mi addig sem maradunk néznivaló nélkül, amíg a Netflix elkészül a széria második évadával - persze azt sem szabad elfelejteni, hogy élőszereplős előzménysorozat és animációs film is készül ezzel párhuzamosan, folyamatosan bővül tehát a netflixes The Witcher univerzum. Amíg az újdonságokra várakozunk, megnézhetjük akár a Vaják első évadának werkfilmjét is.

Hirdetés

A Netflix kínálatában már elérhető a nagyjából félórás Így készült a Vaják werkfilm, ami a Vaják sorozat kulisszái mögé kalauzol el bennünket, és részletesen elmeséli, hogyan keltek élt életre Andrzej Sapkowski szörnyetegekkel és varázslattal teli világa. Az gy készült a Vaják feliratos előzetesét alább tudjátok megnézni, maga a werkfilm is magyar feliratot kapott a Netflixen - a Vaják sorozat ugyebár szinkronnal is fel volt vértezve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)