Hirdetés

Visszatérhet a filmvászonra a Wesley Snipes-féle Penge

|

Még az sem kizárt, hogy az új mozit belefűznék a Marvel Cinematic Universe-be.

Hirdetés

Egyre több forrásból híresztelik, hogy újabb Blade (Penge) mozifilmek készülhetnek, méghozzá Wesley Snipes főszereplésével.

Hirdetés

A trilógia első része nemrégiben ünnepelte a 20. évfordulóját, ennek apropójából Snipes a jövőbeli projektekről is beszélt. A Színész elmondta, hogy már elkezdett egyeztetni az illetékesekkel, és jelenleg két lehetséges Blade projektről esett szó. Snipes szerint a tervezett új mozi tökéletesen beleillene a Marvel Cinematic Universe világába.

Kiderült, hogy a színész és a Marvel Studios együtt tervezi a lehetőségeket, és nem feltétlenül csak moziban, hanem akár sorozatban is gondolkodnak. 

A Blade trilógia annak idején nagyon sikeres volt, összesen 415 millió dollárt termelt, és a Blade: Trinity ugyan gyengébbre sikeredett, a franchise még mindig népszerű. Ezek szerint a Marvel továbbra is lát benne fantáziát, a rajongók pedig reménykedhetnek, hogy tényleg megvalósul legalább az egyik tervezett új projekt.

Ti mit gondoltok, szívesen néznétek egy új Blade mozit vagy sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)