Hirdetés

Westworld - nem közvetlenül az első évad után vesszük fel a fonalat

|

A Westworld első évada egy rendkívül izgalmas ponton ért véget, de a sorozat írói szerint nem feltétlenül az ezt követő eseményeket szeretnék bemutatni a folytatásban.

Hirdetés

A Westworld forgatókönyvírói korábban már elárulták, hogy szeretnék alaposan átgondolni, hogyan is folytatják majd a rendkívül izgalmas sorozatot, ezért is kell elég sokat várnunk a második évadra. Ennek ellenére egy dologban látszólag már egészen biztosak. Spoilerek következnek az első évad lezárása kapcsán.

Lisa Joy és Jonathan Nolan ugyanis egy rövid kérdésre elárulta az Entertainment Weeklynek, hogyan tervezik a második szezon nyitányát. Ugye az előző szezon azzal zárult, hogy az élménypark Hostjai fellázadtak az őket addig kihasználó emberek ellen, amit nagy valószínűséggel egy méretes vérfürdő követ. A Westworld készítői viszont nem feltétlenül ezzel szeretnék majd kezdeni az új évadot.

"Minden bizonnyal látni fogjátok az utóéletét és a hatását annak, amit történt"

- mondta Joy, mire a másik író rögtön pontosította, mire is gondolt.

"Egész biztosan nem közvetlenül onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk"

- pontosított Nolan.

Témában persze akkor sem fognak szűkölködni, ha a vérengzést átugorják, ugyanis Westworld létrehozásának, illetve a Hostok emberségének etikai és filozófiai kérdései még mindig tartogatnak érdekes kérdéseket.

Ti milyen történetszálakat látnátok szívesen a második évadban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)