Hirdetés

Három új színésszel bővül a Westworld stábja

|

A második szezonban új karakterek jönnek képbe, akiket három új színész, köztük a Vikings egyik sztárja alakítja majd.

Hirdetés

Gustaf Skarsgård, Fares Fares, és Betty Gabriel csatlakoznak a Westworld második évadához. Skarsgård leginkább a Vikingsből lehet ismerős, ahol Flokit alakítja. Itt Karl Strand lesz a szerepe, aki egy fehérgalléros arc, és ezen kívül többet nem árultak el róla a készítők.

Fares korábban szerepelt a Tyrantben, és a Zsivány egyesben, itt pedig Antoine Costa lesz a karaktere, aki egy tech szakértő. Gabriel legutóbb a Get Outban kapott szerepet, itt pedig Malinget alakítja majd.

Gustaf Skarsgård és Fares állandó szerepet kaptak, míg Gabriel egy visszatérő színész lesz. Ők hárman a legutóbb bejelentett trió, akik bővítik a szériát, bár egyelőre az sem biztos, hogy az első szezon színészei közül ki kaphatja vissza a szerepét, ami leginkább annak köszönhető, hogy az évad egy sorsdöntő cliffhangerrel ért véget.

Kíváncsian várjuk a jövőre induló második évadot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)