Hirdetés

Westworld - akciódús előzetes vezeti fel a második évadot

|

Hamarosan indul a Westworld második szezonja, úgyhogy épp itt volt már az ideje egy új trailernek.

Hirdetés

Az idei Super Bowl alatt már kaptunk egy izgalmas előzetest a Westworld második évadához, most azonban egy új, még hosszabb kedvcsináló videó futott be.

Hirdetés

A Westworld új szezonjának friss videója főleg Dolores Abernathy és Bernard Lowe karaktereire koncentrál, de más régi kedvencek is felbukkannak benne. A trailer alapján egyértelműen magasabb fordulatszámra kapcsolnak majd a második évadban, amelyben az androidok tényleg nem aprózzák el azt a bizonyos lázadást, amit az eddigi részek felépítettek. Pár pillanat erejéig a vadnyugati park mellett egy másik helyszínbe is bepillanthatunk, amelyet már belengetett az első évad vége.

Az új előzetes magyar felirattal is nézhető, bökjetek rá gyorsan a Play gombra!

A Westworld második évada április 23-án rajtol el az HBO-n. Ti várjátok már a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)