Hirdetés

Négy éve készít egy ember egy egész estés animációs filmet

|

Képes egy ember megalkotni egy egész estés animációs filmet? A White Tiger Legend erre lenne egy remek példa.

Hirdetés

Amióta csak a Pixar belépett a köztudatba a Toy Story első részével, a moziba járók egyöntetűen elfogadták, hogy animációs formában is lehet figyelemreméltó és komoly műveket létrehozni. Viszont ezekhez a filmekhez, az élőszereplős társaikhoz hasonlóan hatalmas stábra van szükség, úgyhogy elég meglepő, amikor egyetlen ember vág neki egy ilyen feladatnak, de Kory Martin Juul digitális művész pontosan ezt tette.

Juul egyébként már elég régóta benne van a szakmában, olyasmi projekteken dolgozott korábban, mint a Gyűrűk Ura-trilógia, a Mátrix filmek vagy az Avatar, de még így is elég nagy feladat, amire vállalkozott. A művész már négy éve rendületlenül dolgozik a White Tiger Legend névre keresztelt, harcművészes animációs filmen, körbeutazta érte Kínát, szinkronszínészeket kért fel, valamint már 100 percnyi nyers képanyagot megcsinált, de még mindig csiszolni kell a filmen.

Ennek érdekében hozott létre egy IndieGogo-oldalt a filmnek, hogy végre befejezhesse élete filmjét. A gyűjtésből még több, mint 40 nap hátra van, viszont a 858.000 dolláros kitűzött célt még valószínűleg így is meredek feladat lesz elérni, remélhetőleg azért összejön, ha ti is adtok neki egy kis lendületet. 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)