Hirdetés

Will Smith bocsánatot kért Chris Rocktól, de vajon bukhatja az Oscart?

|

Saját Instagram oldalán kért bocsánatot Will Smith Chris Rocktól azért, mert felpofozta őt az Oscar-gálán.

Hirdetés

A 94. Oscar-gálán Chris Rock elengedett egy ízléstelen viccet Jada Pinkett Smith kopaszsága miatt (nem jókedvében döntött ilyen frizura mellett, egy betegségnek köszönhetően hullott ki a haja), a színésznő férje, Will Smith pedig első körben még nevetett, de pár pillanattal később inkább felsétált a színpadra, és felpofozta Rockot.

Tegnap Puff Daddy már arról nyilatkozott, hogy Rock és Smith elásták a csatabárdot, szent a béke köztük, de Will Smith a bocsánatkéréssel végül sem sietett - mikor átvette a Richard királyban nyújtott alakításáért járó aranyszobrot, csak az Akadémiától kért elnézést a történtek miatt. Nos, eddig kellett várni, megtörtént a nyilvános bocsánatkérés is.

Hirdetés

Smith az Instagramon tette közzé az alábbi bejegyzést, melyben arról ír, hogy az erőszak semmilyen formája sem elfogadható, a rovására elsütött viccek pedig a munkája részét képezik, ezeket tűrnie kell, azonban az túl sok volt már számára, hogy felesége egészségi állapotával poénkodik valaki. Elismeri azonban, hogy tálépett egy határt, ezért nyilvánosan bocsánatot is kért Chris Rocktól.

A történtek miatt az Amerikai Filmakadémia vizsgálatot indított, és többekben felmerült, hogy akár el is vehetik vállalhatatlan viselkedése miatt Smith-től az Oscar-díjat. A helyzet egyelőre úgy áll, hogy bár az Akadémia elismerte, a lezáruló vizsgálat komoly következményeket és lépéseket vonhat maga után, elég valószínű, hogy nem fogják tőle elvenni a szobrot. A The Hollywood Reporter arra a következtetésre jutott, hogy teljesen kizárt a díj visszavétele, az viszont simán benne van a pakliban, hogy esetleg felfüggesztik Smith akadémiai tagságát

Kiderült egyébként az is, hogy Chris Rock vicces egyáltalán nem szerepelt a korábbi próbákon, arra nem voltak felkészülve a gála szervezői sem. Beszámolók alapján azonnal összehívtak egy gyors megbeszélést, és felmerült, hogy rögtön eltávolíttatják a teremből a pofozkodó színészt, de az indoklás szerint a döntéshozók szétszórtan, egymástól távol ültek, és mire egyáltalán sikerült volna megszervezni a gyors kupaktanácsot, már fent is állt Will Smith a színpadon, és köszönőbeszédet mondott a legjobb színésznek járó díjjal a kezében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)