Hirdetés

Wolverine 3 - befejeződött a forgatás

|

Maga Hugh Jackman jelentette be, hogy sikeresen befejezték a Wolverine 3 forgatási munkálatait, így neki már nem lesz több dolga a premierig.

Hirdetés

A Wolverine 3 stábja az elmúlt egy hónapban Új-Mexikóban forgatott, és a jelek szerint sikerült is felvenniük az összes hiányzó jelenetet.

Hugh Jackman Twitterén néhány nappal ezelőtt jelent meg egy kép a "Köszönjük Új-Mexikó" felirattal, amiből akkor még nem derült ki egyértelműen, hogy minden képkocka a helyére került, a színész azonban most egy ausztrál tengerparton bukkant fel kisimultan, megborotválkozva. Ez nyilvánvalóan a munka utáni édes pihenés első fázisa.

Jackmannek nem volt könnyű dolga a forgatás során, hiszen ha hihetünk a pletykáknak, akkor a film az Old Man Logan szálat dolgozza majd fel a képregényekből, így a színésznek végig durva sminkkel kellett dolgoznia, hogy koránál jóval idősebbnek tűnjön a vásznon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)