Hirdetés

Wolverine 3 - nemsokára érkezhet az első trailer

|

A legfrissebb információ szerint a már leforgatott harmadik Wolverine-filmből nemsokára láthatunk is valamit.

Hirdetés

A Hugh Jackman főszereplésével készülő harmadik Wolverine filmen állítólag már az utolsó vágásokat csinálják, és nemsokára egy trailerre is számíthatunk.

A projekt címe egyelőre még nem ismert - egyes pletykák szerint Weapon X lesz - , de a rendező James Mangold már tweetelt arról, hogy milyen izgatott az új Wolverine-mozi miatt. Mangold tweetjeiből az is leszűrhető, hogy a közeljövőben trailerrel csigázzák fel a nézők érdeklődését.

Magára a filmre még azért kell egy kicsit várni, a Wolverine 3 2017. március 3-án kerül mozikba a 20th Century Fox jóvoltából. Ez lesz az utolsó olyan X-Men-film, amiben a Professor X-et alakító Patrick Stewart is szerepelni fog. Mangoldnak egyébként már van tapasztalata a franchise-zal, a The Wolverine-t is ő rendezte.

Ti várjátok már a legújabb X-Men mozit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)