Hirdetés

Akár egy Wolverine reboot is elképzelhető

|

A Fox fejese nem zárkózott el attól, hogy egyszer új színész alakítsa majd az adamantium karmú mutánst.

Hirdetés

Stacey Snider, a Fox vezérigazgatója nemrég a Varietynek adott interjúja során egy igazán érdekes kérdést kapott. A stúdió főnökét arról faggatták, lehetséges-e a jövőben egy Wolverine reboot, amelyben valaki más formálja majd meg mindenki kedvenc X-Men karakterét, Rozsomák/Farkas/Logant. 

Hirdetés

Snider pedig nem sokáig teketóriázott:

"Minden elképzelhető"

- mondta a vezérigazgató. Ha jobban belegondolunk, akkor bolond is lenne mást válaszolni, elvégre Wolverine a világ egyik leghíresebb szuperhőse, előbb vagy utóbb elkerülhetetlen lesz újra adaptálni őt a Fox filmes univerzumába. Képregényes moziknál egyébként sem szokatlan a rebootok érkezése, elég csak Pókemberre gondolni, aki nemrég már harmadik filmes verzióját kapta meg a Hazatérés képében. 

Hugh Jackman 17 éven át égett az elménkbe Wolverine-ként így felmerül a kérdés: ki vehetné majd át tőle a stafétát? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)