Hirdetés

Wonder Woman - holnap jön az új trailer, kis bunyóval hangolódunk

|

A Warner egy rövid teasert adott ki a Wonder Woman holnap érkező harmadik trailere előtt, ami kihangsúlyozza, hogy a nyári film bizony egy eredetsztori.

Hirdetés

Wonder Woman hamarosan játékformában is a képernyőinkre kerül, de a DC univerzumának rajongói valószínűleg legalább ennyire (ha nem jobban) várják a nyáron bemutatkozó önálló filmjét. Erről holnap egy új trailerben még többet megtudhatunk, amire egy rövid teaserrel melegíthetünk be.

Ugyan az eddigi előzetesekben sem volt hiány akciójelenetekben, a legújabb videóban egészen másfajta bunyót láthatunk. A holnapi kedvcsinálóban talán még többet tárnak fel nekünk az amazonok otthonából, Themyscirából, ugyanis az alábbi teaserben Diana Prince kiképzése látható egy rövid képsor erejéig. Ez alapján pedig szeretettel várjuk a holnapi teljes trailert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)