Hirdetés

Így néz ki a Wonder Woman 1984 főgonosza?

|

Ha minden igaz, néhol már kereskedelmi forgalomba kerültek olyan plakátok és jegyzetfüzetek, amelyeken a Gepárddá változott Barbara Ann Minerva szerepel.

Hirdetés

A DC filmes univerzumának bemutatott darabjai közül magasan a legjobb értékeléseket tudhatja a magáénak a 2017-ben debütált Wonder Woman eredetfilm, így cseppet sem meglepő, hogy komoly az érdeklődés a folytatása iránt. Ráadásul úgy fest, hogy a stábnak sikerül még a mostanság divatba jött '80-as évek divathullámát is meglovagolnia.

Hirdetés

A stílszerűen Wonder Woman 1984 címet kapott filmben Diana Prince (Gal Gadot) visszakapja ugyan halottnak hitt szerelmét, Steve Trevort (Chris Pine), de boldogságuk útjába áll az iparmágnás Maxwell Lord (Pedro Pascal) és Barbara Ann Minerva (Kristen Wiig) régész, aki Gepárdként Wonder Woman legádázabb ellensége lesz. Sajnos az első trailer nem fedte fel utóbbi karakter átváltozás utáni külsejét, ám most úgy tűnik, lehullott a lepel.

Mindaddig azonban, amíg a Warner vagy a DC hivatalosan meg nem erősíti, javasolt visszafogni a kitörni készülő lelkesedést, mert könnyedén lehet, hogy csupán egy ügyes rajongói munkát igyekszik valaki eredetiként eladni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)