Hirdetés

Chris Pine mesélt a Wonder Woman 1984-ben betöltött szerepéről

|

Van néhány kérdés, amit feltétlenül meg kell válaszolnia a filmnek a színész karakterével kapcsolatban.

Hirdetés

Aki látta az első Wonder Woman filmet, az igencsak meglepődött rajta, amikor a forgatási fotókon vagy legkésőbb az első trailerben megpillantotta Chris Pine-t Steve Trevorként, ugyanakkor sokan arra gyanakodtak, hogy a karakter felbukkanása mögött a Wonder Woman 1984 két gonosza állhat.

Hirdetés

A színész az Entertainment Weekly-nek nyilatkozott a visszatéréséről, miszerint az első filmben egy olyan háborúviselt katonát alakított, aki megtapasztalta az összes szörnyűséget, amire képes az emberiség, a folytatásban azonban sokkal nyitottabb és boldogabb lesz. Erre szüksége is lesz, hiszen a 80'-as évek képében egy teljesen más világ fogadja őt, amelyet remekül bemutat az előzetes kukás jelenete is. De Pine nem csupán a világot, hanem a Dianával közös kapcsolatát is újra felfedezi: a színész szerint a szerepe a barát-szerető-testőr lesz, aki megtesz mindent, hogy segítsen Dianának a küldetésében - olyan lesz, mint egyfajta Watson az ő Sherlock Holmes-a mellett. 

A Wonder Woman 1984-et június 4-én tűzik műsorra a hazai mozik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)