Hirdetés

Wonder Woman 1984 - nem közvetlen folytatás, hanem önálló film lesz

|

A Wonder Woman 1984-re az egyik producer nem folytatásként, hanem önálló moziként tekint.

Hirdetés

Elvileg nagyon eltér majd az előző filmtől a Wonder Woman 1984, részben ezért is nem Wonder Woman 2 címmel érkezik majd.

Hirdetés

Charles Roven producer szerint a Wonder Woman 1984 sok olyan témával foglalkozik, mint az eredeti mozi, de sok szempontból különbözni is fog attól, és megáll majd a saját lábán. Szerinte egy újabb darabja lesz a Wonder Woman filmek sorának, de attól még nem folytatás lesz. Elmondása alapján ez Patty Jenkins rendező tudatos célja volt: szeretné megőrizni az előző film humorát, érzelmi hatásait és a látványos akciókat, de közben egy egészen más történetet és korszakot szeretne bemutatni.

Szóval megmaradnak a korábbi alkotás legfőbb jellemzői, miközben egyúttal a Wonder Woman 1984 a saját útját fogja járni. A hírek szerint a Wonder Woman franchise az Indiana Jones és a Bond filmekhez hasonlóan lesz felépítve, vagyis nem egy részeken át összekapcsolódó, teljesen folytonos történtet kapunk, hanem minden rész egy önálló, az előzőtől nagyrészt független cselekménnyel bír. Szóval az új epizód a korábbi ismerete nélkül is élvezhető lesz az újoncoknak is.

Szerintetek jó döntés ez a stúdió részéről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)