Hirdetés

Wonder Woman most épp Darkseiddal kavar?

|

A legújabb Justice League Infinity képregény borítóján épp csókot váltanak.

Hirdetés

Wonder Womant már sokféle DC-karakterhez fűzték romantikus szálak a múltban, a Justice League Infinity képregénysorozat negyedik számának tervezett borítóján viszont valami olyat látunk, mint korábban még soha: az amazon hercegnő a DC univerzum egyik leghatalmasabb gonosztevőjével, Darkseiddal csókolózni.

Fontos megjegyezni, hogy ez a képregénysorozat nem a "fő" DC kánon része, hanem igazából a népszerű Justice League Unlimited animációs sorozat spin-offja, de ezért így is érdekes írói döntésről van szó.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, egészen pontosan hogyan is habarodik majd egymásba Wonder Woman és Darkseid, de elég valószínű, hogy ennek köze lesz a harmadik lapszámban történtekhez. Itt ugyanis arról olvashattunk, hogy a két szereplőt valaki vagy valami egy sivár bolygóra teleportálja, de az emögött meghúzódó okok jelenleg még nem ismertek.

Íme az említett boríótkép:

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)