Hirdetés

Venom - Woody Harrelson lesz Carnage?

|

Woody Harrelson épp a Solo sztorival turnézik, de ez nem jelenti azt, hogy ne válaszolna a többi projektjével kapcsolatos kérdésre.

Hirdetés

A Solo - Egy Star Wars történet kapcsán meginterjúvolták Woody Harrelsont, aki úgy döntött, hogy véget vet a Venom szerepével kapcsolatos pletykáknak. Kimondta egy az egyben, hogy bizony benne lesz a filmben.

Hirdetés

Régóta pletykálják, hogy Harrelson felbukkan majd a Venomban és Mészárszéket alakítja majd. A mostani nyilatkozata csak tovább erősítette ezt az elképzelést.

"Ebben a filmben csak egy apró pillanatig leszek benne, de a következőben már komolyabban benne leszek. Még nem olvastam a forgatókönyvet, de akárhogy is, úgy voltam vele, hogy miért is ne."

Az alapján, hogy csak egy rövid beköszönésre szerepel a Venomban, és hogy jelentős szerepe lesz a folytatásban, mindenki Carnage-re tippel. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)