Hirdetés

Unreal Engine 4-gyel még szebb a rajongói X-Men animáció (videó)

|

Az Unreal Engine 4 a megfelelő kezekben továbbra is zseniális dolgokra képes, egy tehetséges egyetemista például az X-Menből ismert Cerebro gyönyörű mását készítette el vele.

Hirdetés

Az X-Men rajongóknak lesz mit néznie idén, nem csupán az Apocalypse miatt érdemes reménykedni, hanem legalább egy sorozattal is készül a Fox, ami még 2016-ban képernyőre kerülhet. Egy rajongónak hála viszont már most a monitorunkon tündökölhet az X-Men univerzum egyik fontos része, ráadásul nem is akármilyen minőségben.

Cameron Mitchell, aki még az egyetemi tanulmányait tapossa animátorként, Unreal Engine 4-ben renderelte azt a folyosót és szobát, ahol a Cerebro készülék található, amivel az X-Men univerzumában megtalálhatóak a különböző mutánsok. A projekt több hónapig tartott, a végeredményen pedig meg is látszik a rengeteg befektetett munka és tehetség, főleg a folyosó és a Cerebro előtt található bejárati ajtó lett lenyűgöző.

Mitchell elmondása szerint az X-Menes munka alatt rengeteget tanult például a textúrák készítéséről  és a normal mapping eljárásról is, de ami azt illeti, visszanézve az előző munkája, a Breaking Bad meth-laborja sem éppen csúnya, sőt...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)