Hirdetés

X-Men: Dark Phoenix - Jessica Chastain lesz X Professzor legnagyobb szerelme

|

Tökéletes színésznőt találtak a Shi'ar birodalom uralkodónőjének szerepére.

Hirdetés

Tegnap derült ki, hogy Summer Fontana alakítja majd a fiatal Jeant az X-Men: Dark Phoenixben, ma pedig úgy tűnik, azt is megtudtuk, ki tör majd borsot az X-Men csapat tatjainak orra alá. Jessica Chastain lesz ugyanis a filmben Lilandra, a Shi'ar birodalom vezetője.

Hirdetés

A képregényekben Lilandra nem csak egy hatalmas csillagközi birodalmat kormányoz, hanem gyengéd érzelmeket is táplál X Professzor iránt (akit ugyebár a filmekben James McAvoy alakít). Már korábban is felmerültek pletykák azzal kapcsolatban, hogy Chastainnel tárgyalnak erről a szerepről, most viszont már biztossá vált a dolog, mivel a színésznő ezt a posztot tette közzé Instagramon: 

Hey @jamesmcavoyrealdeal you ready for me up in Montreal? Im gonna make you cry so hard 😈 #xmen @simondavidkinberg

Jessica Chastain (@jessicachastain) által megosztott bejegyzés,

Az X-Men hashtag és a rendező Simon Kinberg betagelése egyértelművé teszi, hogy a híresztelések igaznak bizonyultak. 

Liandra nem klasszikus gonosztevő, sőt igazából ő az X-Men csapat szövetségese, de a Sötét Főnix által nyújtott fenyegetés miatt kénytelen volt a mutánsok ellen fordulni. Harcosai és az X-Men a képregényekben a Holdon vívták meg a végső csatát, így jó eséllyel a filmben is ellátogatnak az űrbe a fiatalok. 

Ti örültök, hogy tényleg Jessica Chastain lesz Lilandra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)