Hirdetés

Kukázzák a The New Mutants és az X-Men: Dark Phoenix filmeket?

|

Sűrű, sötét fellegek gyülekeznek a Fox X-Men filmjei felett, melyek lehet, hogy el is nyelik mindkét jelenlegi projektet.

Hirdetés

Mind az X-Men: Dark Phoenix, mind a The New Mutants csak vergődik hosszú idő óta a folyamatos újraforgatások miatt. Most úgy néz ki, komoly esély van mindkét projekt kukázására, ami főleg az utóbbi film esetében lenne komoly gond.

Hirdetés

A The New Mutants eredetileg idén jött volna ki, sőt, már egy trailert is kapott 2017-ben, de aztán a Fox nézhetetlennek és unalmasnak tartotta a végleges verziót, így újraforgatásokat követelt. A premier így 2019. augusztusára tolódott, a másfél éves csúszás pedig ritkán jelent jót.

Ennek az oka leginkább az volt, hogy a Fox egy az X-Men kúrián játszódó filmet akart, a képregényes alapokat szem előtt tartva. Ugyanakkor Josh Boone egy másik elképzeléssel jött elő: egy sokkal sötétebb tónusú filmet tervezett, amivel a Fox eleinte egyet is értett. Most azonban nem elégedettek az új iránnyal, ezért van a csúszás és a sok újraforgatás.

Másik probléma, hogy a New Mutants csapata egyre feszültebb. Anya Taylor-Joy (Magik) a jelentés szerint komoly összetűzésben van egy stábtaggal, de az egész csapat körül forrong a levegő. Ez mondjuk nem annyira meglepő, tekintve, hogy jóval többet dolgoznak már ezen a filmen, mint amennyit eredetileg terveztek.

A Dark Phoenix esetében nincsenek ennyire konkrét jelentések, de nem nehéz elképzelni, hogy az a folytatás is hasonló problémákkal küzd. Úgy néz ki, hogy a Fox komolyan gondolkozik mindkettő kukázásán, és ebben a Fox-Disney fúzió híre sem segíti a haladást. Mivel a Disney át akarja venni az X-Men nevet, és feltehetőleg beépíteni azt az MCU-ba, nekik különösen kedvezőtlen lenne most két nem megfelelő irányt képviselő, vagy esetleg emellé még rossz X-Men film megjelenése.

A jelentés egyébként egy Superhero Hype nevű felhasználótól érkezett, aki a közösségben már többször bizonyított pontos, belsős pletykáival. Azért érdemes az általa elmondottakat óvatosan kezelni, már csak azért is, mert ha a Fox most tényleg elvágná a New Mutants munkálatait, azzal gyakorlatilag több száz millió dollárt vágna a kukába.

Ti mit gondoltok? Mi lesz most így az X-Men filmek sorsa?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)