Hirdetés

X Professzornak jó oka van rá, hogy ne akarjon csatlakozni az MCU-hoz

|

James McAvoy szerint komoly gondokat okozhat, ha az X-Ment megpróbálják összekeverni a Bosszúállók világával.

Hirdetés

A Marvel hamarosan visszakaphatja az X-Men franchise filmes jogait, amiből az egyenes következtetés az lenne, hogy akkor a mutánsokat hozzácsapják a Bosszúállók univerzumához. Az X Professzort játszó James McAvoy szerint azonban ennek komoly kánonbeli akadálya van.

Hirdetés

A Yahoonak adott interjújában McAvoy elmondta, szerinte egyáltalán nem biztos, hogy a mutánsok és a jelenlegi Marvel hősök olyan jól megférnének egy világban:

"A Bosszúállók világa és az X-Men univerzum között az a fontos különbség, hogy az előzőben alig néhány szuperhős van. Mármint akad jó pár, de valójában ez csak néhány focicsapatra elég, érted amit mondok? Ugyanakkor az X-Men világában potenciálisan van több száz vagy több ezer, talán több millió és ennek köszönhetően a szociális helyzet merőben más."

Való igaz, hogy bár jó pár Marvel karakter népesíti be az MCU-t, a világ népességéhez számítva elenyésző mennyiségű szupererőkkel megáldott karakter létezik. Az X-Men mutánsai pedig ezt az arányt rendesen felboríthatják. Hogy erre mennyire van szüksége az MCU-nak, az majd a jövőben kiderül.

Szerintetek hogyan lehetne jól integrálni a mutánsokat a Marvel filmes univerzumába? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)