Hirdetés

Zack Snyder annyi Rebel Moon filmet tervez, mint amennyi Avatart James Cameron

|

A rendező komolyan gondolta, hogy a Netflix támogatásával filmes univerzumot farag az eredetileg Star Warsnak indult űropera köré.

Hirdetés

Star Warsként ugyan nem jött össze Zack Snyder (Watchmen, 300) saját ötlete, a Netflixet viszont sikerült meggyőznie vele: olyannyira, hogy rögtön két részben mesélhette el azt, és a látványvilágot elnézve a streamingóriás nem fukarkodott a költségvetéssel. A Rebel Moon - 1. rész: A tűz gyermeke tavaly decemberben debütált a platformon, és a nyár folyamán kapunk belőle egy durvább, rendezői változatot is, április 19-től pedig már a Rebel Moon - 2. rész: A sebejtő is nézhető.

Azt jól tudjuk, hogy Snyder sokkal többet szeretne két filmnél, többek között képregénnyel és - egy bajban lévő - videojátékkal faragna franchise-t a Rebel Moonból, de a folytatás apropójából adott egyik interjújában elárulta, hogy valójában ennél is nagyobb terveket dédelget. 

Hirdetés

A rendező a RadioTimes.comnak nyilatkozott a 2. résszel kapcsolatban, és elmondta, hogy ő sokkal több filmet szeretne összehozni, de ez nagyban függ attól is, hogyan forgatnák (az első filmet végül kettéosztották, mivel túl soknak bizonyult a történet ahhoz, hogy egyetlen filmbe zsúfolják): 

"Azt hiszem, hogy négynek lenne értelme. Négy vagy hat filmnek, attól függ... a kérdés az, hogy minden alkalommal, amikor nekiállunk kettőt csinálunk-e vagy sem."

Snyder nemrég a GamesRadar+-nak árulta el, hogy a társalkotóival, Kurt Johnstaddal és Shay Hattennel már van egy történetük a folytatáshoz, de a Netflix még nem bólintott rá: 

"Várjuk, hogy kijöjjenek a filmek, beleértve a rendezői vágást is. Valószínűleg addig is megcsinálok egy másik kis filmet, mielőtt eldöntjük, hogy mi legyen a további Rebel Moon-filmekkel. De igen, izgatottan várom, hogy több folytatást is készítsek..."

A cím nem véletlen: a közelmúltban írtunk róla, hogy még az Avatar 3-at sem mutatták be, de James Cameron már az Avatar 5 utánra tervez, és láthatóan Snyder sem marad el kollégájától a grandiózus tervek hajszolásában, még ha ő a streaming területén teszi is ugyanezt, nem a mozikban. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)