Hirdetés

Zack Snyder eredetileg furcsa módon összekötötte volna Wonder Woman és Superman származását

|

Sosem fogjuk már látni megvalósulni Zack Snyder eredeti DC-s vízióját, de folyamatosan derülnek ki róla izgalmas részletek.

Hirdetés

Egyrészt nyilván most már a jövőbe érdemes csak tekintenie minden DC-rajongónak, és várni, hogyan manifesztálódik majd James Gunn nagy terve, milyen lesz a DCU első öt filmje és sorozata. Időről időre érkeznek azonban új részletek arról, hogyan képzelte volna el anno ezt a filmes világot az egész DC moziverzum elindítója, Zack Snyder. Most épp az derült ki, hogy a rendező összekapcsolta volna Wonder Woman és Superman eredettörténetét. 

Wonder Woman ugyebár a hellén főistennek, Zeusznak, valamint az amazonok királynőjének, Hippolütének a gyermeke. Ezt az alapvetés Snyder is meghagyta volna, de csavarni akart az egészen egy hatalmas.

Hirdetés

Az volt ugyanis a terve, hogy Wonder Woman apja, Zeusz nem egyszerűen csak egy istenség, hanem valójában ő is a távoli Krypton bolygóról származik, pont mint Superman - Snyder erről pár napja beszélt egy Q&A eseményen. A rendező az egész koncepciót arra vezette vissza, hogy az emberek szeretnek azon morfondírozni, honnan származhatnak az istenek, honnan ered az erejük. Erre a kérdésre adott volna remek választ az, ha kiderül, hogy Zeusz származása miatt bír emberfeletti hatalommal - pont mint Superman.

Tovább is mentek egyébként az ötletelésben, John Des Jardin, a Snyder-féle DC-filmek VFX-es szakembere azt mondta, hogy elvileg Arész felelt volna Az acélemberben látott kryptoni felderítőhajó lezuhanásáért is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az mindenesetre bizonyos, hogy sosem fogjuk már megtudni, végül hová futhattak volna ki Zack Snyder eredeti tervei. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)