Hirdetés

Zack Snyder szívesen rendezne egy Rick és Morty filmet

|

A DC filmes univerzumának felszentelt képviselője egy újabb szériát is bevállalna.

Hirdetés

Zack Snyder karrierje az elmúlt években rendesen felpörgött. A rendező végre tető alá hozhatta Az igazság ligájának rendezői változatát, aztán legyárthatott egy zombis akciót a Netflixnek, amire már sokkal nehezebb szép emlékként gondolni. Mindezek fényében felmerülhet a kérdés az emberben: hogyan tovább? Nos, Snydernek lennének elképzelései.

Amellett, hogy megosztó rendezőnk erőteljesen reménykedik egy Army of the Dead 2-ben, még az sincs kizárva, hogy egy Rick és Morty projektet kap a hóna alá. Legalábbis ezt szeretné.

Hirdetés

Snyder legutóbb a Film Junkee egyik streamjében bukkant fel, ahol leginkább a vígjátékokról volt szó. Az nem valószínű, hogy az akciódúsabb mozik után Zack bevállalna egy tényleges komédiát, de azért van átmenet a családi bohóckodás, és a féktelen lövöldözések világa között.

"Szerintem egy teljesen alap vígjátékra nincs bennem hajlam. Ha összehozhatnám a Rick és Morty filmet, akkor az lenne a legközelebb az ilyesmihez."

A Rick és Morty kirobbanó sikere egyébként többször felvetette a mozifilm kérdését, de egyelőre se Snyder, se senki más nem tudja elképzelni, hogy hogyan is működhetne ez.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Amíg várunk egy potenciális adaptációra, addig részt vehettek a Rick és Morty nyereményjátékunkban, ahol rengeteg ajándékot nyerhettek. Egyik mai hírünkben már fel is bukkant egy easter egg. De melyik volt az?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)