Hirdetés

Zack Snyder teljesen más címet szánt a Batman Superman ellen - Az igazság hajnalának

|

A Batman Superman ellen - Az igazság hajnala esetében is komoly ellentétek feszültek a stúdió és a rendező között.

Hirdetés

Ha Zack Snyderen múlik, akkor teljesen más címmel nézhettük volna meg a mozikban a 2016-os Batman Superman ellen - Az igazság hajnalát. A rendező erről a Justice Con nevezetű eseményen mesélt a rajongóknak.

A Warner Bros. nem engedett a dologból, és ragaszkodtak a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala címhez, noha Snyder fejében sokkal költőibb ötletek jelentek meg. Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy az ő verziói lettek volna a jobbak, ezt döntsétek el ti magatok.

Hirdetés

Snyder ugyanis úgy gondolta, hogy "Son of Sun"  és a "Knight of Night" lenne a megfelelő jelző a két főhősre, ezeket az ötleteket is bele akarta építeni a címbe. Mindenki döntse el maga, hogy "A Nap Fia az Éj Lovagja ellen" mennyire hangzik jól. 

Chris Terrio forgatókönyvírónak is megvoltak egyébként a saját elképzelései. Ő sokkal jobban Az Igazság Ligája mozihoz kötötte volna ezt a filmet, ez pedig már az általa kitalált címekben is meglátszott. Terrio a "Justice League: Foundations" és a "Justice League: Rising" címeket vetette fel, de a Warner köszönte szépen, ezekre sem tartott igényt. 

Zack Snyder munkásságáról készítettünk márciusban egy külön videót, ezt érdemes lehet bepótolni, ha még nem láttátok.

Azt pedig, hogy megéri-e végignézni a négyórás Snyder Cutot, ebben a videóban meséltük el nektek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)